Srpski/English
011 263 30 08 | 063 105 72 14
Strahinjića Bana 43a, 11000 Beograd
 
 
O nama
Fitnes klub je lociran u ulici Strahinjića Bana 43a , u jednoj od najlepših beogradskih ulica u centru grada, sa idejom da se ženama koje to žele ponudi jedna nova dimenzija nege tela, vežbanja i druženja.

Fitnes klub je opremljen najsavremenijom opremom vodećih svetskih proizvođača kao što su LIFEFITNESS I BODYTEC, a masažni deo je opremila nemačka firma CLUPTZU.

Fitnes Klub Orange zone svojim članicama nudi širok spektar mogućnosti brige o sopstvenom telu i zdravlju.Očekujte vrhunsku uslugu ukoliko postanete član ovog prestižnog kluba.
 
O Orange klubu
Orange klub već 5 godina promoviše zdraviji način života žena svih uzrasta. Stručni tim kluba, na mikro nivou radi na osvešćivanju žena o važnosti vežbanja i zdravim navikama, kao i prednostima i prevenciji koju donosi redovna fizička aktivnost. Tim kluba predstavlja kako fizičku tako i psihološku podršku za članice kluba, koje su kao moderne žene opterećene raznim obavezama i planovima koje donosi savremen i brz načina života. Klub neguje individualni pristup i prilagođavanje vežbi shodno psiho-fizičkoj proceni svake žene koju vrše instruktori, a ako je potrebno i uz konsultaciju lekara. Uz posvećenost instruktora i pozitivnu atmosferu, suština uspešnog rada kluba se ogleda u prijatnom i prijateljskom okruženju gde žene pored vežbanja i brige o zdravlju imaju mogućnost i dobrog druženja i relaksacije. 
 
Orange tim

Ana Sekulic, osnivac i direktor kluba. Od 2009. počasni član asocijacije IHRSA (International Health, Recquet and Sportsclub Association), a time i prvi predstavnik jugoistočne Evrope u tom udruženju. Osnivac Asocijacije za Rekreaciju i Zdravlje Zena.
Q


Mutic Olivera , menadzer Orange fitnes cluba, personalni  fitnes instruktor, osnivac asocijacije za rekreaciju i zdravlje zena ARZŽ, aktivna u svetu fitnesa od 1994 godine.
Najnovije
 
 
Postavljeno: 28.11.2016.
Gospodja Gordana-Vežbanjem do podmlađivanja i dugovečnosti
Šta je veće zlo - gojaznost ili fizička neaktivnost?
Postavljeno: 18.11.2016.
Prednosti vežbanja sa Personalnim trenerom
Postavljeno: 28.12.2014.
Kružni trening
Vežbe za mršavljenje i oblikovanje tela
Postavljeno: 28.12.2014.
Intervju sa Anom u novogodišnjoj Cici
Vitko telo i posle četrdesete
Postavljeno: 28.11.2014.
Prednosti rada sa ličnim trenerom