Srpski/English
011 263 30 08 | 063 105 72 14
Strahinjića Bana 43a, 11000 Beograd
 
 
Korporativni fitnes
Vaši zaposleni su vaša najveća investicija! Moderne firme produktivnost i zadovoljstvo zaposlenih shvataju vrlo ozbiljno, a u zapadnim zemljama to se smatra kao obaveza. Ako imate firmu i svesni ste da su zaposleni produktivniji i srećniji ako su fizički aktivni, mi imamo rešenje!
 
Zdravi i zadovoljni
 
Dokazana činjenica je da su zaposleni koji vežbaju redovno - zdraviji, srećniji i otporniji na bolesti i negativne uticaje stresa. Takođe, oni pokazuju viši nivo koncentracije i energije i više su fokusirani tokom radnog dana. Najmodernije savremene kompanije veliku važnost daju upravo aktivnijem i zadovoljnijem, a samim tim i zdravijem zaposlenom. 
 
Orange Ladies Fitness vam stavlja znanje i infrastrukturu na raspolaganje kako bi i vaša firma pratila ove pozitivne trendove. Uvođenjem korporativnog fitnesa u firmu dobijate: manje odsutnosti s posla, nepotrebnih troškova i dugotrajnih bolesti, manje problema sa bolnim leđima/vratom/ramenima, smanjen nivo stresa, umora, premorenosti, veći moral, energiju i produktivnost, postajete pozitivno radno okruženje za potencijalnu radnu snagu. Korporativni 
fitnes unutar firme šalje vrlo, vrlo važnu poruku „BRINEMO O VAMA“!

 
Najbolje ponude
 
Orange Ladies Fitness, osim standardne ponude, korporativnim članicama nudi i savetovanje o ishrani i nekim trikovima kako biti budniji i zdraviji na poslu, treninge u malim grupama prilagođene vama i za vas, motivacioni grupni program samo za va­šu firmu. Bilo da ste mala, srednja ili velika firma imamo različite vrsta članstva, kao i različite na­čine plaćanja - firma može plaćati za zaposlene članstvo u celini; može plaćati deočlanstva, dok zaposleni doplaćuje preosta ili iznos; zaposleni može plaćati pun iznos članstva kada ga ugovori u Orange Fitness-u, a zatim mu firma refundira iznos uz pokazivanje potvrde; firma može da ne učestvuje finansijski u plaćanju članarine, ali pregovara korporativne cene.

Kako bismo bili sigurni da smo vam ponudili tačno ono što vam treba, na ugovorenom sastanku razmotrićemo vaše potrebe, želje i mogućnosti. Sastanak možete vrlo jednostavno dogovoriti putem mail-a orangezone@sbb.rs ili na broj telefona 064 640 1112.

Najnovije
 
 
Postavljeno: 28.11.2016.
Gospodja Gordana-Vežbanjem do podmlađivanja i dugovečnosti
Šta je veće zlo - gojaznost ili fizička neaktivnost?
Postavljeno: 18.11.2016.
Prednosti vežbanja sa Personalnim trenerom
Postavljeno: 28.12.2014.
Kružni trening
Vežbe za mršavljenje i oblikovanje tela
Postavljeno: 28.12.2014.
Intervju sa Anom u novogodišnjoj Cici
Vitko telo i posle četrdesete
Postavljeno: 28.11.2014.
Prednosti rada sa ličnim trenerom